Aegon Tájékoztató KÜT (Központi Ügyféltörzs) átállásról

Kedves Partnerünk!

Régóta dolgozunk egy új ügyfélnyilvántartó rendszeren, melynek neve Központi Ügyféltörzs. Az Aegon a Központi Ügyféltörzzsel egy olyan rendszert épített fel, amelyben valamennyi ügyfél, valamennyi adata egy központi helyen kerül letárolásra. Az új rendszer lehetővé teszi az ügyfeleink még színvonalasabb kiszolgálását, továbbá a ti munkátokat is könnyíti.

Az átállás a Központi Ügyféltörzsre 2016. július 8-11. között fog lezajlani, és több rendszerünket is érinteni fogja.

1.A FrontEnd rendszert nem érinti a bevezetés, az elektronikus ágak (FeMobile, WS) és az offline mód is elérhető lesz.  Azonban az átállás ideje alatt az ügyfelek felé menő elektronikus ajánlat kiküldések szünetelni fognak.

2. A PKR csökkentett funkciókkal online módon elérhető az átállás alatt is.

3. Az online kárbejelentő felület az átállás ideje alatt nem üzemel.

4.Az Alkuszi és Banki Igazgatóság mind telefonon, mind e-mailben természetesen elérhető lesz.

Az ideiglenes változásokkal kapcsolatban az ügyfeleknek is küldtünk értesítőt, amelyet röviden nektek is összefoglalunk.

Átmeneti változás a telefonos ügyfélszolgálat nyitva tartásában

  • 2016. július 7-én csütörtökön 8-18 óráig,
  • 2016. július 8-án pénteken 8-14 óráig,
  • 2016. július 11-én hétfőn 8-16 óráig elérhető telefonos ügyfélszolgálatunk.

Ebben az időszakban elsősorban kár- és panaszbejelentéssel kapcsolatban fogadjuk ügyfeleink hívását. Július 12-én kedden 8 órától ismét teljeskörű kiszolgálással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

  • Az online díjfizetés és az online ügyintézés 2016. július 8-11. között szünetel. Július 12-től ismét teljes körű online kiszolgálással állunk rendelkezésére.
  • Amennyiben kárt szeretne bejelenteni, a 06-1/477- 4800-s telefonszámon érhet el minket (július 8-án 8-14 óráig, július 11-én 8-16 óráig).
  • 2016. július 8-tól július 11-ig a chat ügyintézés szünetel.
  • Átmeneti korlátozás a befektetési műveletekben 2016. július 8-tól július 11-ig.

Minden, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás mögött elérhető összes eszközalapra vonatkozóan értékelési szünnapot tartunk. Ez azt jelenti, hogy az eszközalapok utolsó ismert árfolyamaként 2016. július 12-ig a 2016. július 7-i árfolyamok jelennek meg honlapunkon. Továbbá 2016. július 7. 18 óra és 2016. július 12. 8 óra között ügyfeleink a Biztosító által kínált egyetlen eszközalapra vonatkozóan sem tudnak átcsoportosítási vagy új díjfelosztási igényt végrehajtani sem online, sem telefonon.

Türelmeteket kérjük az átállás ideje alatti esetleges kellemetlenségekért, július 12-től ismét teljes körű kiszolgálással állunk rendelkezésére.

Alkuszi és Banki Igazgatóság