Értékesítési folyamatok változása, Előajánlat

Szabályzat és Termékismertető átadása, Előajánlati csomagelőajánlat2016: 2016.01.01-től a Bit. 152. § (1), 153. § (1) és (2), 155. § (1) szabályozása szerint a Szabályzatot, és életbiztosítások esetében a Termékismertetőt is kötelezően át kell adni a díjkalkulációt követően az ügyfélnek még az ajánlat átadása előtt.

Az MNB rendelet és a fent említett Bit. szabályozása miatt az ajánlatok véglegesítésének folyamatában változások történtek, melyek érintik a FronEnd-es és a WebService-s értékesítést is.
A lakossági termékek Szabályzat, és életbiztosítások esetében a Szabályzat mellett a Termékismertető átadásának is meg kell előznie az ajánlatot ezért bevezettünk egy új lépést az értékesítési folyamatainkban, az előajánlati csomag létrehozását.

Az alábbi változásokkal fogtok találkozni a FE Mobile felületünkön (klikk a linkre)

A FrontEnd-ben az ajánlat véglegesítés folyamata leegyszerűsödött(klikk a linkre)

Hatályos Szabályzatok! (klikk a linkre)

Dokumentumok (előajánlati csomag és végleges ajánlat) nyomtatása (klikk a linkre)

Fontos! A véglegesített ajánlat e-mailben történő kiküldése nem változott. Az e-nyilatkozatot továbbra is várjuk tőletek! (jutalék kifizetési feltétel)

A folyamat elindítását követően, az észrevételek alapján készíteni fogunk egy összefoglalót a gyakori kérdésekről (GYIK), melyet az https://alkuszi.aegon.hu honlapunkon érhettek majd el. Ennek elkészültéről tájékoztatni fogunk benneteket.
Fontos! Azok a partnereink, akik WebService felületen keresztül is értékesítenek, a változásokkal kapcsolatban érdeklődjenek az összehasonlító felületet üzemeltető cégnél.

Bit. hivatkozások (klikk a linkre)