Megújult életbiztosítási díjkalkulációs és ajánlat felvételi felület – FeMobile

Örömmel tájékoztatunk, hogy nem-élet biztosítási termékeinknél már megismert új, komfortosabb webes felület

kiegészült az életbiztosítási módozatokkal.

(Igen, ez azt jelenti, hogy az eddig kizárólag papíron értékesített Gondviselés is köthető Front Enden.)  Az új megjelenítés célja a díjkalkuláció és az ajánlatrögzítés gyorsabb, logikusabb, kényelmesebb, átláthatóbb megjelenítése. Ennek érdekében úgy alakítottuk ki a képernyőket, illetve a folyamatokat, hogy a jelenlegi FrontEnd-nél gyorsabb válaszidőkkel dolgozzon, ezzel is növelve a felhasználói élményt.

A kor igényeinek megfelelően, ezáltal bármilyen tableten és okostelefonon is elérhetőek módozataink. Annak érdekében, hogy minél gyorsabban megismerjétek és megkedveljétek az új FeMobile Front End felületet, a közel jövőben kapcsolattartóitok bevonásával központi és helyi oktatásokat tervezünk valamint támogató anyagokat készítünk. Addig is olvassátok át mellékelt tájékozató anyagunkat és kérdéseitekkel ismert elérhetőségeinken forduljatok hozzánk bizalommal!

Reméljük sikerült fejlesztésünkkel megkönnyíteni a mindennapi munkátokat, ezáltal a jövőben egyszerűbbé és kényelmesebbé tenni az ajánlatkészítési folyamatainkat.

Aegon Tájékoztató_FeMobile_AlkusziIg partnerek_20150331 klikk a tájékoztatóra