Elindult az Aegon Praktika!!!

A tegnapi nappal leállítottuk a TLK módozat értékesítését (a tegnapig aláírt, a napokban beérkező ajánlatokat még befogadjuk), és a mai naptól az Aegon új társasház-biztosítási módozatát, a piacot megújítani hivatott Praktikát tudjátok ajánlani közös ügyfeleinknek.

Itt lehet kötni: Ettől a cikktől kicsit jobbra nézz! Igen, ott van, közvetlenül eléred az ÚJFrontEnd felületet!

  1. A hagyományos FrontEnd-be lépve, a bal felső „Új felület” gombra kattintva juthatsz el a Praktika kalkuláló menüjéig
  2. Közvetlenül a https://frontend.aegon.hu/FEmobile linkről (itt viszont csak a Praktikát, a GFB-t és a Motorcascot éritek el)A telepített (régi) FrontEnd-en is elérhető a termék, ott a szokásos helyen találjátok.

Amint látni fogjátok, ez a termék – amihez nem adunk ki díjszabást, ajánlat csak FrontEnd-en készíthető – igen változékony a díjazást tekintve, mivel a korábbi kártapasztalataink alapján áraztuk, és elképzelhetetlenül sokféle díjtételt használ a rendszer. Ugyanakkor a kockázat-elbíráló kollégáinknak nagyobb szerepe lesz a díj véglegesítésében, mint valaha.

Tegyetek minket próbára! Kedvezményként (amit a kockázat-elbíráló hagyhat jóvá) a kockázatit használjátok, és ígérjük – különösen az 1990-től épült házak esetében – igen gyakran ér majd kellemes meglepetés Titeket!