LTP AKCIÓ… MOST 50%-os számlanyitási díjkedvezmény!

Lakástakarék-számlával számos lakáscélú álom könnyen elérhetővé válik.

Köss ügyfelednek 2014. augusztus 31-ig Aegon lakás-előtakarékossági szerződést, és egyben biztosítsd be otthonát az Aegonnál. Cserébe ügyfeled  számlanyitási díját megfelezzük!

Az akció időtartama:

2014. június 10. és 2014. augusztus 31. között aláírt ajánlatokra vonatkozik.

Az akció feltételei:

  • Az akció a 2014. június 10. és 2014. augusztus 31. között aláírt ajánlatokra vonatkozik, melyeket a Lakástakarék 2014. szeptember 30-ig elfogad.
  • A lakás-előtakarékoskodó rendelkezik az Aegon Biztosítóval kötött lakásbiztosítási szerződéssel a lakás-előtakarékossági szerződés létrejöttekor, és annak  megtakarítási időtartama alatt, melynek éves biztosítási díja legalább 25 000 Ft.
  • A lakásbiztosítási és a lakástakarékpénztári szerződés szerinti díj- és havi betétbefizetések rendszeresen megvalósulnak, és nem kerül sor a szerződés módosítására, felmondására.
  • Lakásbiztosításonként csak egy lakástakarék szerződéshez vehető igénybe a kedvezmény.

A lakástakarék-számla egy államilag támogatott, kamatadómentes lakáscélú megtakarítási forma, amely kedvező lakáskölcsön lehetőséget is magában foglal az előtakarékoskodó hitelképessége esetén. Befizetéseire az állam 30%-os állami támogatást nyújt (maximum évi 72 000 Ft).*

Akciós hirdetményünket ide kattintva érheti el.

* Az állami támogatás mértéke törvényben biztosított (a befizetett betétek 30%-a, de maximum évi 72 000 Ft) és legfeljebb az első 10 megtakarítási évre jár. EBKM – megtakarítási időtől függően – állami támogatással 5,17-11,47%, állami támogatás nélkül: -0,22 – 0,30%. Megtakarítási idő: 4-10 év. Referencia THM: 7,64%. Az EBKM és a THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljes körű, a részleteket az Üzletszabályzat tartalmazza.