Frontend rendszer 32 bites szervereinek kivezetése_ Connectra verzióváltás

Tájékoztatásul küldjük, hogy a mai napon (2014.05.26) este a Frontend 32 bites szerverek kiváltásán dolgozunk 21 órától.

Az átállás kb. 3-4 órát vesz igénybe, így ezen időszak alatt a Frontend egyik központi része sem lesz elérhető (FrontEnd WS, FrontEnd ASP, illetve telepített FrontEnd ADATCSERE és egyéb szinkron funkció).

 

Továbbá 2014. május 29-én verzióváltást hajtunk végre a Connectra (CheckPoint Mobile Acces), távoli hozzáférést biztosító alkalmazásban.

Az újabb verzió használatához – a Connectra következő bejelentkezés során – frissíteni, telepíteni kell az automatikusan felkínált „ChekPoint Deployment Agentet” (SNX).

Amennyiben az Aegon rendszerek eléréséhez Connectra-t használsz – a verzióváltás után – már csak ezzel a kliens oldali frissítéssel tudod majd használni, a régebbi verzióval már nem!

A telepítéshez az érintett gépen rendszergazdai jogosultság szükséges.  Azok a felhasználók, akik nem rendelkeznek rendszergazdai joggal, kérjék a helyi IT támogatás / rendszergazda segítségét.

A telepítéshez felhasználói segédletet készítettünk, melyet csatolunk ehhez a tájékoztatáshoz.

Ha a frissítéssel, telepítéssel vagy azt követően a Connectra használattal valamilyen problémát észlelnétek, akkor keressétek a támogatást nyújtó Aegon központi támogató kollégákat, vagy kereshetitek az Aegon IT Service Center-ét is (06-1-481-3970 vagy sc@aegon.hu).

A fenti verzióváltás a CheckPoint VPN-t („tornyos” VPN kliens, illetve a kliens nélküli „https”) nem érinti, csak a Connectra-t használókat!

Megértéseteket, együttműködéseteket köszönjük!

Aegon_AEGON Connectra SNX Upgrade beállítási segédlet