Kedvező hozamok az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztárban

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy 2013-ban is bőven az infláció feletti hozamokkal gyarapítottuk az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjainak megtakarítását, hiszen minden portfóliónk teljesítménye legalább 6 százalékponttal haladta meg az inflációt!

2013-ban a legmagasabb hozamot Klímaváltozási portfólióban érhették el a tagjaink (16,39%), ezt követte a Növekedési (9,27%),Ma Kiegyensúlyozott (8,98%),a Szakértői (8,33%) és végül a Klasszikus portfólió (7,12%).

 

Mivel a KSH által közölt dec/dec infláció mértéke 0,4% volt, ez azt jelenti, hogy a tagok 6-15%-os reálhozamot is elérhettek a választott portfóliótól függően, kamatadómentesen!

Az elmúlt 10 év átlagos eredményét tekintve is jól jártak az Aegon pénztártagjai: a 4,56%-os átlagos infláció felett akár 2-5 százalékpontos reálhozamot érhettek el portfóliótól függően.*

Az önkéntes nyugdíjpénztári konstrukció vonzerejét növeli, hogy az állam továbbra is 20 százalékos személyi jövedelemadó- visszatérítéssel támogatja az öngondoskodás e formáját. Ez azt jelenti, hogy a saját pénztári számlára befizetett összeget az állam annak egyötödével egészíti ki a levont személyi jövedelem-adóból. Bővebb információt a honlapon találtok. Önkéntes nyugdíjpénztári hozamok részletek >>

*Felhívjuk figyelmedet, hogy a múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőre nézve!