Megtakarítási megoldások az Aegon palettájáról

            Budapesten Jelentkezés és további részletek »     Vidéken Jelentkezés és további részletek »

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Jó tudni

Forralt bor és kürtöskalács illatában úszik az utca. Behúzott nyakú, sálba és kabátba burkolózó, kipirult arcú emberek tapossák a havat. Az üzletek polcai roskadoznak a bőségtől, a teli szatyrokban színes masnikkal átkötött csomagok, illatos fűszerek és egy üveg bor estére.

Nyugodtan vásárolunk. Tudjuk, hogy van hova hazavinni az ajándékot, az ételt, a fát, a Karácsony elmaradhatatlan kellékeit. Jó tudni, hogy bár nem látunk rá a házunkra innen, a boltból, nem lehet baj vele, biztonságban van. Jó tudni, hogy az ajándékok, amiket most megveszünk, a többi személyes holminkkal együtt, egy biztonságos helyen lesz. A biztonság érzése teszi azzá a készülődést, ami. A tudat, hogy ami nincs velem, attól még megvan, létezik, és nem kell félteni.

Olyan ez, mint amit a pszichológia tárgyállandóságnak hív. Amikor kialakul, a kisgyerek nem fakad többé sírva, ha elveszti szem elől anyut. Nem fél, mert tudja, hogy anyu mindjárt előkerül. Mindezt persze nem gondoljuk át, egyszerűen csak nem félünk. Tudjuk, érezzük, hogy nem lehet baj az otthonunkkal, a holminkkal, az ajándékokkal.

Jó tudni, hogy a kredenc felső polcáról bármikor elővehetjük azt a pléhdobozt, amiben vaníliaillatot árasztó, omlós teasütemény van. Hogy a kamrában, ahova évtizedek óta lépünk, ha törnénk egyet a nagybácsitól kapott kolbászból, vagy egy szép almát hoznánk ki a reggelihez, mindent úgy találunk, ahogy lenni szokott. Jó tudni, hogy csukott szemmel is bemehetünk, és nem ér minket meglepetés.

Ezért aztán nyugodtak és jókedvűek vagyunk, és boldogan szürcsöljük a forralt bort a karácsonyi vásárban, és nem is gondolunk rá, hogy ez mind nem lenne, nem lehetne így, ha idegenek turkálhatnának a holminkban. Ha bármikor megfoszthatnának minket azoktól az értékeinktől, amelyeket az egész elmúlt év kemény munkájáért kapott pénzből vettünk.

Ezt a nyugalmat annak köszönhetjük, hogy lapul valahol a fiók alján egy papír. És annak, hogy egy ember, akinek bíztunk a szavában, hozott egy ilyen papírt. És annak, hogy van egy cég, aki a papíron álló ígéretet tette.

Simon János

Aegon Alkuszi és Banki Igazgatóság minden munkatársa

kíván békés, boldog karácsonyi ünnepet és boldog új évet!

 

1. Aegon 1000-es klub fotók

2013.december 2-án  rendeztünk meg rendhagyó  és hagyomány teremtő rendezvényünket.

Helyszínül az Orfem Clubot választottuk.

Előadók:  Zatykó Péter elnök-vezérigazgató, Vincze Géza igazgató

Műsor: Revolution – Péter Szabó Szilvia   30 év 20 dalban koncertje

 

 

Aegon 1000-es klub

Mindig díjaztuk azokat az alkuszi partnereinket, akik sokat kötnek. Díjaztuk, elismertük, mert fontos volt az új szerzés, ahogy ma is az. Eljött azonban az ideje, hogy a bár kisebb volument termelő, de közös ügyfeleinket  nálunk tartó partnereinkre is gondoljunk.

Kik ők: azok, akik az Aegonnál  legalább ezres nagyságrendű állományt, szerződést kezelnek. Idén őket díjaztuk, ők alkotják a frissen létrehozott Aegon 1000-es klubot.

Nem ritka persze, hogy a szerzési eredményeiért többször kitüntetett partnereink is visszaköszönnek itt, de a klub alakulásának első estéjén velünk voltak a szakma szürke eminenciásai is, akiknek az állományunk nem jelentéktelen részét, és közös ügyfeleink kitartását és elégedettségét köszönhetjük.

Partnereink nyolcada alkotja az Aegon 1000-es klubot, de ők kezelik az Aegon alkuszi állományának bő háromnegyedét!

Aegon 1000-es klubtagok 2013. (klikk a linkre)

Gratulálunk!

1. Aegon 1000-es klub fotók>>

Alkuszi és Banki Igazgatóság év végi nyitvatartási rendje

  • December 7-én és 21-én szombaton zárva tartunk. Sem telefonon, sem e-mailon, sem személyesen nem leszünk elérhetők.
  • December 23-án, 30-án és 31-én 9-től 12 óráig ügyeletet tartunk minimális létszámmal.

Kérjük, hogy ezeken a napokon csak halaszthatatlan esetben keressék fel Igazgatóságunkat.  A többi munkanapon a szokásos nyitvatartási rendben fogadjuk partnereinket.