Unalmas, de hasznos: Jelszavakról…

Jelszóváltás – FrontEnd

 

A FrontEnd rendszerében 2013. március 31-én volt esedékes a szokásos negyedéves jelszóváltás. Ebből bárki számára egyértelműnek ható következtetés lehet, hogy a régi jelszavak 2013. április 1-jétől nem használhatóak. Ezután egy negyedévig nem lesz vele gond, legközelebb június végén válik ismét aktuálissá a kérdés.

 

Jelszóváltás – tűzfal

 

Ahogy a februári roadshow-n is jeleztük, a korábbi VPN (= tűzfal) jelszavak megváltoznak. Így egységes jelszóhasználat lép érvénybe az összes Aegon-rendszerhez (AegonPortál/PKR, Aegon Web PKR Connectra, Checkpoint, ASP Frontend tűzfaljelszó).

Kérjük, hogy még áprilisban állítsátok át a jelszavakat, és a jövőben a tűzfal jelszavaként az Aegon Portálhoz (PKR) tartozó jelszavatokat használjátok. Akik már átállították, azoknak nincs további teendőjük. Jelszó-átállítási segédleteket a következő linken találtok:

https://alkuszi.aegon.hu/hirek/egyseges-jelszo-hasznalat/

 

Alkódok

 

Az egységes jelszóhasználat miatt (AegonPortál/PKR, Aegon Web PKR, Connectra, Checkpoint, ASP Frontend esetén) amennyiben egy időben többen szeretnétek használni a rendszerinket, mindenkinek saját azonosítóval, úgynevezett K-s alkóddal kell rendelkezni.

Kérjük, hogy szintén még áprilisban állítsatok be ilyen alkódokat munkatársaitoknak, külön működő irodáitoknak az Aegon Portál/PKR segítségével (akik már elkészítettétek, azoknak nincs további teendőjük). K-s felhasználó/jelszó készítési segédleteket a következő linken találtok:

https://alkuszi.aegon.hu/k-s-jelszo-hasznalat/