Csökkenő minimáldíj, új kedvezmények

Mint ahogy hivatalos körlevélben cégedet már értesítettük róla, jelentős újítások és kedvező irányú változások történtek az LSZB Plusz életében: csökkentettük a teljes körű szerződések minimáldíját, így az eddigi 13.092 Ft helyett már csak 11.004 Ft az az összeg, aminél alacsonyabb díjjal nem készülhet ajánlat.

Ami még ennél is gyakoribb kérdés volt, hogy miért nem adunk alacsonyabb minimáldíjat a csak ingóságot tartalmazó ajánlatokhoz. Nos, ezt is megoldottuk: ezen szerződések minimáldíja 7.644 Ft lett minden esetben. Mint azt nyilván tudjátok, eddig csak abban az esetben volt ennyi, ha a társasház-biztosítás az Aegonnál volt, más esetekben viszont a 13.092 Ft-os minimáldíjat alkalmaztuk. Ezután azonban a 7.644 Ft érvényes minden LSZB Plusz ingóságbiztosításnál, nem kötjük semmilyen feltételhez.

 

További jó hír, hogy új, jelentős kedvezményekkel tettük még vonzóbbá az LSZB Plusz díjait. A közelmúltban bevezetett Budapest kedvezmény megszűnt, és ezzel egyidejűleg a következő változások léptek életbe:

 

  1. A senior kedvezmény már 50 éves kortól jár (az eddigi 56 helyett), a mértéke pedig 10%-ra emelkedik a korábbi 5%-ról
  2. 2.     A 100nm-nél magasabb alapterületű lakások és házak biztosítása esetén 10% kedvezmény adható
  3. 3.     A budapesti panellakásokra (társasházi lakás, beton falazat, lapos tető esetén) 5% kedvezmény adható

Mivel a 2. és 3. pont együttes megvalósulása nem fordulhat elő, ezért egy kedvezménymezőben tudjátok megadni a 0%, 5%, vagy 10% értéket. A mező neve: „alapterület kedvezmény / panel kedvezmény”.

 

FONTOS: ez a kedvezmény, akárcsak az értékesítői, nem képződik magától, Nektek kell beírni!

 

Mivel az utóbbi időben több változás is érte a kedvezményeket, összefoglalom, hogy 2013. március 5-étől milyen kedvezmények adhatóak LSZB Plusz kötésekor:

 

 

 

 

 

Ezen felül jár még a díjfizetési kedvezmény, amely tételes:

 

 

 

FONTOS: a kedvezmények mind új kötésnél, mind átdolgozásnál megadhatóak!

 

Mint azt jól tudjátok, mi minden év május elsejétől váltunk tarifát (kivéve az idei évet, mivel most a szokásokon kívül egyéb ok is volt a változtatásra), így lesz ez idén is. Ennek köszönhetően a fenti kedvezmények közül egy vagy több május elsejétől megváltozhat, így jelen tájékoztatás csak április 30-áig mondható teljes biztonsággal hatályosnak.