Aegon Portál/PKR-n kívüli lekérdezőn a VVR lekérdezés átmenetileg elérhető ismét

Sajnos van jópár olyan VVR szerződés, amely során több ezres adatot kellene visszaadnunk a felhasználónak, azonban ezeket a backend nem tudja időben kiszolgálni),nem képes kezelni és megjeleníteni. (ekkor timeout hiba jelentkezik)

A PKR konszolidációs lépések során van olyan technikai megoldás, amely orvosolni fogja ezt a problémát, és megnyithatók lesznek ezek a VVR szerződések is.

Addig amíg nem oldódik meg, alternatív megoldásként átmenetileg visszakapcsoljuk a „PKR-en kívüli lekérdező” felületbe a VVR lekérdezőt.

A belépési jelszavakat visszaállítottuk mindenkinek, ami a Felhasználói névről inditott jobb gombos menüben a Tanácsadói kartonon található meg.

További részletek, funkciók miatt kérjük olvasd el az Aegon Portál felhasználói kézikönyvét ami elérhető a következő limken: https://alkuszi.aegon.hu/aegon-portal/aegon-portal-felhasznaloi-kezikonyv/

Klikkelj ránk! nyereményjáték nyertesei

Nyertesek:

  • Szabó Ferenc
  • Békési Zoltán
  • Győri István
  • Koch Tibor
  • Dani Jenő
  • Tóth Sándor

+1  közönség díjas kép: Bárdos István Aegon kék papagáj

Nyertes képek megtekinthetők ezen a linken …klikk ide >

 

Gyors és egyszerűsített kárrendezési eljárás az Aegon-nál (klikk a videora)

Kedves Partnerünk!

Az elmúlt hétvége rendkívüli időjárása nemcsak a közlekedésben résztvevőket érintette súlyosan, de jelentős károkat okozott ingatlanokban és ingóságokban is. Ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a rendkívüli körülményekre való tekintettel az Aegon gyors és egyszerűsített kárrendezési eljárást folytat, valamint a szerződésben foglalt kötelezettségein túlmenően a lakásbiztosítással rendelkező ügyfeleinek több olyan kárt is megtérít, amelyre nem terjed ki a szabályzat. Ilyen kár például a porhó okozta épületkár. A rendkívüli időjárási helyzetre tekintettel a tető állapotának figyelembe vételével, közrehatás vizsgálatával megtérítjük a porhó által okozott épületkárokat.

Sok településen a több napig tartó áramkimaradás miatt a fagyasztók leálltak, a bennük tárolt élelmiszerek megromlottak. A biztosítottság mértékéig a fagyasztott élelmiszerek megromlásából eredő károkat is megtérítjük, ahogy arról azonnali körlevélben már tájékoztattunk korábban. A kárrendezést ebben az esetben ráadásul egyszerűsített eljárással könnyítjük meg, a rendkívüli körülményekre tekintettel ugyanis eltekintünk az elektromos szolgáltatói igazolás bemutatásától.

forrás: www.kolcseytv.hu

Mivel az orkán erejű szél különböző tárgyakat ragadott magával, és ezek az épületnek ütközve kárt okoztak, az ügyfeleink javára a szabályzattól szintén eltérve,megtérítjük az ügyfelek saját udvaráról elsodort tárgyak által a saját épületben okozott károkat is.

Ügyfélszolgálatunk és kárszakértőink most is mindent megtesznek azért, hogy ebben a rendkívüli helyzetben a lakásbiztosítással rendelkező ügyfeleink a megszokottan gyors és magas színvonalú kárrendezési szolgáltatást kapják. A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban munkatársaimmal készséggel állunk rendelkezésedre!

Egységes jelszó használat

 

Az Aegon Portál/PKR rendszerhez tavaly bevezetésre került a dolgozói kódból képzett felhasználói név és jelszó.

Jelenleg ezt használjátok a Aegon Portál/PKR rendszerhez és ugyanezzel tudtok bejelentkezni a Connectra (távoli elérést biztosító portál) rendszerbe is.

Sokan vannak még, akik a távoli eléréshez nem a Connectra-t, hanem a régebb óta működő CheckPoint VPN-t használnak (az un. „tornyos” klienses VPN-t, vagy kliens nélküli un. https kapcsolatot, pl. a FrontEnd-hez). Ehhez eddig egy külön felhasználó nevet és jelszót kellett igényelnetek.

A jövőben erre nem lesz szükség, mert a VPN-hez is tudjátok használni a PKR-s felhasználói neveteket és jelszavatokat.

Tehát 2013. február közepétől egyetlen közös felhasználói név és jelszó szükséges a VPN, Connectra, HTTPS, azaz tűzfal alkalmazásokban és a PKR használatához is.

Tűzfal jelszavak átállításáhos segédletek:

VPN és HTTPS jelszavak cseréje >>

ASP Frontend tűzfal jelszó cseréje >>

Check Point Securemote “tornyos tűzfal” jelszó átállítási segédlet >>

 

teszt

[wpsqt name=”Teszt” type=”quiz”]