Ügyfélmegkeresés

 

Közös ügyfeleink szerződéseinek fedezetén szélesíteni mindig, mindenkinek jó. Ezen alapvetően Ti szoktatok dolgozni, amit ez úton is köszönünk, most azonban mi is beszállunk kicsit.

Az eredeti LSZB (azaz még nem „Plusz”) szerződéssel rendelkező ügyfeleiknek a szokásos indexlevéllel együtt egy olyan levelet is küldeni fogunk, amiben felajánljuk, hogy két kiegészítővel bővítsék a szerződésük kockázatait.

Szeretnénk leszögezni, hogy ettől még a szerződések – természetesen – továbbra is a Ti állományotokban maradnak, és az ezáltal megnövekedett állománydíj után számfejtjük a jutalékot is a továbbiakban.

A levelet elsőként a 2013.04.01-jén forduló Lakás és Szabadidő Biztosításokkal rendelkező ügyfeleknek, az indexlevéllel együtt, még januárban küldjük ki.

A következő kiegészítő biztosítások beépítését javasoljuk a szerződésükbe, az alábbiak szerint:

  1. Kerti növényzet kiegészítő biztosítást azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik a fenti körből kiesnek, de az ingatlanuk „fajtája” családi ház és ez a kiegészítő nem szerepel a szerződésükben. (Feltétel szövege az LSZB feltétele szerint)
  2. Adatmentés kiegészítőt kínálunk azoknak az 55 éven aluli ügyfeleinknek, akik a fenti három kategóriának nem felelnek meg és ez a kiegészítő nem szerepel a szerződésükben. (Feltétel szövege az LSZB PLUSZ feltétele szerint)

 

Amennyiben ügyfeleitektől jelzést kaptok a fentiekről, kérjük, tájékoztassátok őket arról, hogy egyrészt ezzel a módosítással, ha elfogadják, jól járnak, másrészt hogy ez természetesen egyáltalán nem kötelező, csak egy lehetőség.