Török Gábor


Key Account Manager, Dél-Nyugat-Magyarország

Jelenlegi feladatom Baranya, Somogy és Tolna megye területén működő alkuszok, és alkusz partnerek kiszolgálása.

Munkám elég sokrétű, ez napi személyes, telefonos, és e-mailes kapcsolattartásból áll, melynek során megpróbálok minden felmerülő termék-szakmai, és rendszereinket érintő informatikai kérdésben és gyakorlati megoldásában segítséget nyújtani. Ezeken kívül a rendszeres oktatások és szakmai napok szervezése, lebonyolítása a feladatom. Egyszóval: mindent megtenni, hogy haladjon a munka, és minél több Aegon szerződés kötődjön.

2005 szeptembere óta erősítem az Aegon Alkuszi Igazgatóság csapatát, előtte kevés kapcsolatom volt a biztosítási szakmával, más területeken szereztem szerteágazó tapasztalatokat, amiket viszont nagyon jól tudok kamatoztatni a jelenlegi munkám során: a munkával való ismerkedést egy informatikai szolgáltatásokat végző cég nagygépes operátoraként kezdtem, majd voltam rendszergazda, és hosszú időt, több mint tizenkét évet töltöttem az Imperial Tobacco magyarországi leányvállalatánál, ahol hasonlóan a jelenlegihez az értékesítés támogatásában vettem részt.

Magamról pár szóban: néhány nap múlva születésem 44. évfordulóját is átlépem, Pécsett lakom, ebben a mediterrán hangulatú, gyönyörű városban, bár most egy kicsit hidegebb, és havasabb, mint szokott lenni. Több mint tizenhat éve élek együtt kedvesemmel, és hat hónapja is elmúlt már, hogy Jázmin kislányom megszületett, most vele töltöm a legtöbb időt, és kicsit mellőzöm kedvenc szabadidős tevékenységeimet: az olvasást, a biciklizést, és a snowboardozást. Nagyon kedves kollégáimtól kerek évfordulós születésnapom alkalmából egy hatalmas Buddha-szobrot kaptam ajándékba. Ezért a figyelmességért nagyon hálás vagyok nekik, és azért is, hogy az együtt töltött évek során jól tolerálják nem szokványos étkezési szokásaimat.

Két kérdéssel szeretném zárni bemutatkozásomat, egy ismeretlen szerzőtől, ami nagyon sokat segít az időnként nehéz munkában való továbblépésben:

Ha nem most, mikor?
Ha nem én, akkor ki?