Megoldottuk a villám-kérdést!

Egy igazi áttörésről szeretnénk beszámolni Nektek, egy olyan innovációról, ami forradalmasítja a kárrendezést, és amit – ahogy a legtöbb újítást – elsőként mi vezetünk be.

Mint azt tudjátok, a radikálisan emelkedő kárgyakoriság miatt szigorítani voltunk kénytelenek a villámcsapás másodlagos hatása definícióját, amikor idén májusban bevezettük az LSZB Pluszt. Minderre egy versenytársunk folyamatos, erről szóló kommunikációja is nyilván felhívta a figyelmeteket.

Intézkedésünk indokolt volt, de egy ennél sokkal jobb, és a magyar biztosítási piacon egyedülálló megoldás bevezetése miatt 2013. február 1-jétől, visszamenőlegesen is módosul az LSZB Plusz szabályzata (a korábbi kárügyeket nem érinti), és visszatérünk a régi, túlfeszültség elleni védelmet el nem váró definícióhoz.

Szerződést kötöttünk egy olyan szolgáltatóval, aki az egész országban utca-házszám pontossággal meg tudja mondani, hogy volt-e a bejelentés idején villámcsapás a kockázatviselési cím 1km-es körzetében, és okozhatott-e túlfeszültséget a károsultnál. Ezután tökéletesen kiszűrjük az esetleges visszaéléseket, a valós károknál pedig alkalmazhatjuk a már ismert, gyors és korrekt Aegon kárrendezést.

A februári roadshow keretében a szolgáltató cég szakértője előadást tart, amelyben minden részletet felfed előttünk. A roadshow-ra a https://alkuszi.aegon.hu weboldalon tudtok jelentkezni, és ugyanitt megtaláljátok az új villámcsapás-definíciót tartalmazó LSZB+ szabályzatot, valamint a meglévő szabályzatokhoz használandó pótlapot is.