Új GFB tarifa, GFB Díjnemfizetéses újrakötés, Casco bónusz akció folytatás

Új GFB tarifa 2013.03.03. utáni kockázatviselési kezdetre új tarifa lép érvénybe!

Tarifa elérhető itt: Aegon_GFB_tarifa_2013-03-04_től

Főbb változások:

  • Megszűnik a „Káros korrekció”. (Nem kell feltenni kárra vonatkozó kérdést, illetve ha van ilyen kérdés, az arra adott válasz nem befolyásolja a díjat.)
  • „Partnerkedvezmény”, „Együttes ajánlattétel” és „Extra partnerkedvezmény” esetén nem kell figyelembe venni lakásnál a lakás éves díját, így a 18.000 Ft alatti lakás alapján is jogosult a szerződő kedvezményre.
  • Átdolgozás miatt létrejövő Aegon lakás esetén továbbra is csak Partnerkedvezmény jár. „Partnerkedvezmény”, „Együttes ajánlattétel” esetén, ha a kedvezményre jogosító szerződés casco biztosítás, akkor annak az Aegon-os szerződésnek nem kell tartalmaznia töréselemet.

DNF miatt megszűnt gfb újrakötése 2013. 01. 01. után:

Ha biztosítási időszakon belül kötitek újra a GFB-t díjnemfizetés (továbbiakban dnf) miatt, akkor az előzmény, dnf-el törölt szerződés évfordulóját örökli az új szerződés. Az új szerződés díját az adott a kötés időpontjában érvényes díjszabás alapján állapítjuk meg.

FONTOS!

  • A GFB törvény változásával összhangban, 2013.01.01-et követően a díj nemfizetés miatt megszűnt szerződés újrakötésekor, az ajánlat aláírásával egyidejűleg az ügyféltől be kell szedni, az előző szerződés baleseti adóval növelt türelmi idejére járó díjat, fedezetlenségi díját és a biztosítási időszak végéig esedékes díjat.
  • Az új szerződés csak éves díjfizetési gyakorisággal vehető föl. A kötvényesítés időpontjáig (15 nap) be kell érkezni a díjnak. Díj hiányában az ajánlatot elutasítjuk. A teljes fizetendő díjat, ha kötéskor nem tudjátok beszedni az aláírást követő 5. napig kell elutalni az: 12001008-00312443-00100006 számlára.
  • Külön díjértesítőt nem fog kapni az ügyfél!  Közlemény rovatban szerepelnie kell az ajánlati vonalkódnak, rendszámnak. A dnf-es ügyfelek esetén adjátok meg az ügyfél mobilszámát és e-mail címet, hogy téves előzmény megadás esetén fel tudjuk venni velük a kapcsolatot és a pontos hátralék összegét egyeztetni tudjuk.
  • Figyeljetek a jó előzmény adatok megadására, beleértve a kockázatviselés végét is.A biztosítási időszakon túli nem AEGON-os dnf-es újrakötések esetén igaz, mert ebben az esetben a fedezetlenségi díjat a kockázatviselés végétől számoljuk. (Nem lenne szerencsés, ha akkor módosulna a Kártörténeti válasz hatására a fedezetlenségi díj összege, amikor már megtörtént a kötvényesítés).
  • Aegon-os előzménynél Frontenden/WS-en a szerződésszám alapján visszakapjátok a türelmi időre járó díjat, a fedezetlenségi díj összegét, valamint a baleseti adó hatályának kezdetét. A fedezetlenségi díj lehet halmozott is, ha többszöri újrakötés volt és díj nem érkezett be.

B10=C10 akció:


2013. január 01. után változatlan tartalommal visszavonásig meghosszabbítjuk.
Kérjük, a fenti elérhetőséget és információt lehetőség szerint oszd meg minden érintett munkatársaddal!