Ingyenes élet- és személybiztosítás nőknek egy évig az LSZB+-ban!

 

Ingyenes lehetőséget kínálunk a hölgy biztosítottak számára az LSZB+-ban köthető személybiztosítási és kockázati élet kiegészítőkre az első biztosítási évre abban az esetben, ha

  • október 15. és november 30. között kötik (írják alá)
  • a technikai kezdet legfeljebb 2012. december 1.
  • legalább annyi nagykorú férfi biztosított szerepel a szerződésben, ahány nagykorú hölgy (lehet több hölgy, de a többieknek nem jár az ingyenesség)

 

Mindezt azzal is tetézzük, hogy nem teszünk különbséget az újként vagy átdolgozásként felvett ajánlatok között, az átdolgozást abban az esetben is csak az akciós feltételekkel kell (és lehet) felvenni, ha az előzményszerződés tartalmazott személybiztosítási vagy kockázati élet kiegészítőt.

Ha az akció időtartama alatt nem az akciós feltételek szerint veszel fel ajánlatot, az akkor is az akciós feltételek szerint kötvényesedik, vagyis ha szerepel benne olyan hölgybiztosított, aki az akció feltételei szerint ingyenességre jogosult, de díjat számoltál rá, akkor is megkapja az ingyenességet, azaz csökkenni fog az állománydíj.

 

A személybiztosítás eddig ingyenes gyerekkedvezménye a hölgybiztosított alapján akkor is igénybe vehető, ha a női biztosítottra az első évben nem számolunk díjat. További változás, hogy a gyerekek 19 éves korig lehetséges ingyenes biztosítása – a megfelelő számú felnőtt mellett – abban az esetben is jár, ha az előzményszerződésben tartalmazott személybiztosítási kiegészítőt.

 

Ne felejtsétek el: a Nők Éve, már ami a biztosítási díjakat érinti, november 30-án véget ér, a később aláírt ajánlatok technikai kezdete már január 1.!