Cipőt a cipőboltból

Meglehetősen lerövidíthetőek az adminisztratív folyamatok, könnyebbé és hatékonyabbá válik az ügyintézés, ha egyrészt a megfelelő problémával a megfelelő kollégánkhoz fordultok, másrészt az automatizált útvonalakat igénybe veszitek. Számtalan partnerünk követi ezt az utat, a többieknek pedig baráti jótanácsként hívjuk fel a figyelmét az alábbiakra, megjegyezve, hogy természetesen továbbra is segítünk, amiben tudunk, de talán így könnyebb lesz mindannyiunknak. Természetesen a web agentet, vagy később a rövidesen induló AEGON Portált (a web agent utódját) használó partnereinknek a jelentős részére nem lesz szüksége, de legyen itt egy helyen minden:

Ajánlati szinten lévő, még szerződéssé nem alakított GFB, Útitárs Casco, Lakás és Élet módozatú ajánlatokkal kapcsolatos információkéréshez a következő postaládákat használhatjátok, valamint az ajánlat pótlásokkal kapcsolatos iratokat a következő mailboxba, vagy fax számokra küldhetitek.

Ajánlat Gépjármű (GFB)
aegonajanlatGFB@aegon.hu

Ajánlat Casco
aegonajanlatutitars@aegon.hu

Ajánlat Lakás/Társasház
aegonajanlatlakas@aegon.hu

Ajánlat Élet
aegonajanlatelet@aegon.hu

Egyéb engedélykérések és elbírálások
sopronafckockazatelbiraloiengedelyek@aegon.hu

GFB, Útitárs Casco, Lakás ajánlatok hiánypótlásához
Fax: 06-1/476-5708

Élet ajánlatokkal kapcsolatos hiánypótlásokhoz
Fax: 06-1/476-5789

Ajánlathoz beszedett és befizetett, csekklapos vagy egyedi utalásos foglalódíjjal kapcsolatos érdeklődésekhez, díjbefizetéshez, díjvisszautaláshoz és díjátminősítéssel kapcsolatos kérések és iratok továbbításához:

aegondijkonyveles@aegon.hu vagy fax szám: 06-1/476-5712