A rendszer hivatalos indulási dátuma: 2012.09.01.

A Web Agent-et hosszú szolgálat után, 2012. 09. 01-én kikapcsoljuk, az AEGON Magyarország 20. éves fennállásának évfordulóján.

Egy közel két éve fejlesztett rendszert élesbe adni nem egyszerű, rengeteg munkánk és fáradozásunk van benne, hisz specifikáltunk, fejlesztettünk, teszteltünk.

Az elmúlt hetekben a AEGON PORTÁL (Partner Kiszolgáló Rendszer, röviden PKR) a jövőbeni használó területek visszajelzései mentén őrült tempóban fejlődött, egyre jobb és jobb lett. Bízunk abban, hogy közös elvárásainknak megfelelő rendszert tudunk átadni.

A rendszer használatával kapcsolatos információkat itt találsz:

https://alkuszi.aegon.hu/hirek/informacik-es-letoltheto-anyagok-miatt-klikk-ide

 

 

 

 

 

Cipőt a cipőboltból

Meglehetősen lerövidíthetőek az adminisztratív folyamatok, könnyebbé és hatékonyabbá válik az ügyintézés, ha egyrészt a megfelelő problémával a megfelelő kollégánkhoz fordultok, másrészt az automatizált útvonalakat igénybe veszitek. Számtalan partnerünk követi ezt az utat, a többieknek pedig baráti jótanácsként hívjuk fel a figyelmét az alábbiakra, megjegyezve, hogy természetesen továbbra is segítünk, amiben tudunk, de talán így könnyebb lesz mindannyiunknak. Természetesen a web agentet, vagy később a rövidesen induló AEGON Portált (a web agent utódját) használó partnereinknek a jelentős részére nem lesz szüksége, de legyen itt egy helyen minden:

Ajánlati szinten lévő, még szerződéssé nem alakított GFB, Útitárs Casco, Lakás és Élet módozatú ajánlatokkal kapcsolatos információkéréshez a következő postaládákat használhatjátok, valamint az ajánlat pótlásokkal kapcsolatos iratokat a következő mailboxba, vagy fax számokra küldhetitek.

Ajánlat Gépjármű (GFB)
aegonajanlatGFB@aegon.hu

Ajánlat Casco
aegonajanlatutitars@aegon.hu

Ajánlat Lakás/Társasház
aegonajanlatlakas@aegon.hu

Ajánlat Élet
aegonajanlatelet@aegon.hu

Egyéb engedélykérések és elbírálások
sopronafckockazatelbiraloiengedelyek@aegon.hu

GFB, Útitárs Casco, Lakás ajánlatok hiánypótlásához
Fax: 06-1/476-5708

Élet ajánlatokkal kapcsolatos hiánypótlásokhoz
Fax: 06-1/476-5789

Ajánlathoz beszedett és befizetett, csekklapos vagy egyedi utalásos foglalódíjjal kapcsolatos érdeklődésekhez, díjbefizetéshez, díjvisszautaláshoz és díjátminősítéssel kapcsolatos kérések és iratok továbbításához:

aegondijkonyveles@aegon.hu vagy fax szám: 06-1/476-5712

Kedves Partnerünk!

Az Útitárs Casco minimál díja augusztus 1-jétől valamennyi módozat esetén egységesen 39.996 Ft.

Ugyanettől a hatálytól a kiegészítő biztosítások éves díja:

Vadkár: 5.004 Ft
Kátyúkár: 2.796 Ft
Utasbiztosítás: 3.600 Ft
Balesetbiztosítás: 4.680 Ft
Poggyászbiztosítás: 5.592 Ft
Assistance: 5.004 Ft

A B10=C10 akciónk 2012. szeptember 30-áig még tart.

Az A0-as ügyfeleknek továbbra is adható a 10%-os kedvezmény.

Vagyon jutalékakció

Mint arról korábbi számunkban már olvashattatok, minden szeptember 30-áig kötvényesedett, 2013.01.01. (halasztott) kockázatviselésű, ÚJ VÁLLALATI VAGYON szerződésre (módozattól függetlenül) 5% bónuszjutalékot fizetünk a 2012. októberi jutalékzárás után (a díj-nemfizetés miatt létre nem jött szerződések esetében a jutalék visszaírás jogát fenntartjuk). De, mivel az élet Virág elvtárs szerint sem habostorta, egy apróbb technikai malőr azért akadt. A FrontEnd rendszeren működő Trend Basic tarifáló technikai okok miatt nem tud 2013.01.01. kockázatviselési kezdetű szerződést készíteni. A hiba javítása már folyamatban van, de addig is: amennyiben az igényelt kezdet 2013.01.01., akkor azt kézzel írjátok rá az ajánlatra.

 

https://alkuszi.aegon.hu/hirek/elore-hozzuk-az-evveget/

Historikus hozamok