Duplázzuk meg az utasbiztosítás szolgáltatásait!

Új lehetőséget vezettünk be a Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz utasbiztosításának bővítésére. Azon ügyfelek részére, akik keveslik a termék nyújtotta limiteket, duplázási lehetőséget dolgoztunk ki.

Ennek technikai megvalósítása nagyon egyszerű: a magasabb limitet kérő utasbiztosítottat kétszer kell felvinni az ajánlatra. Ennek köszönhetően – természetesen dupla díjért – minden, a szabályzatban található limit duplázódik, az utasbiztosítás szolgáltatásain belül. Ezzel már igen magas szintű védelmet kaphatnak azon közös ügyfeleink, akik ezt a lehetőséget kihasználják.

Háromszoros, vagy nagyobb szorzó továbbra sem választható, ezzel a módszerrel kizárólag duplázni tudjátok a szolgáltatást.

Kérjük, fokozottan ügyeljetek arra, hogy tökéletesen azonos módon vigyétek fel ugyanazon ügyfél adatait, mivel egy fölös szóköz, vagy egy elírt születési dátum már különbözőséget okozhat.

Bízunk benne, hogy ezen változtatás növeli közös ügyfeleink elégedettségék, és ebből adódóan – szintén közös – üzleti sikereinket.