Motor Cascohoz akciós jelleggel ingyenes, kiegészítő baleseti halálra szóló balesetbiztosítás

 

A 21810 Motor Cascohoz akciós jelleggel ingyenes, kiegészítő baleseti halálra szóló balesetbiztosítást vezetünk be.

 

Az akció a 2012.07.01.
és a 2012.09.30.
között aláírt Motor Casco szerződésekre vonatkozik.

 

Ezen időszakban létrejövő Motor Casco szerződések kötvényére attól függően, hogy az éves biztosítási díj 100.000 Ft alatt, vagy felett van, a következő záradék kerül felvezetésre:

 

 

Amennyiben a motor casco      biztosítás éves díja 100.000 Ft, vagy annál kisebb, akkor a térítési limit      250.000 Ft, így a záradék szövege: „Az ingyenes kiegészítő biztosítás kizárólag baleseti halál esetére nyújt fedezetet. A biztosítási esemény a biztosított balesetből bekövetkező halála. A baleset a szerződés hatálya alatt a biztosított akaratától függetlenül, hirtelen fellépő, olyan külső behatás, amelynek következtében a biztosított a balesetet követő 1 éven belül meghal. A kockázatviselés kezdete a casco biztosítás technikai kezdete, tartama 1 év. Biztosítási összeg: 250 000 Ft”

Amennyiben a motor casco      biztosítás éves díja 100.000 Ft-nál nagyobb, akkor a térítési limit      500.000 Ft, így a záradék szövege: „Az ingyenes kiegészítő biztosítás kizárólag baleseti halál esetére nyújt fedezetet. A biztosítási esemény a biztosított balesetből bekövetkező halála. A baleset a szerződés hatálya alatt a biztosított akaratától függetlenül, hirtelen fellépő, olyan külső behatás, amelynek következtében a biztosított a balesetet követő 1 éven belül meghal. A kockázatviselés kezdete a casco biztosítás technikai kezdete, tartama 1 év. Biztosítási összeg: 500 000 Ft”