Május – a változások hónapja

Megszokhattátok, májusban megváltozik a világ. Az AEGON évről évre ekkor hirdeti meg az értékkövetéshez alkalmazott index mértékét, amely az előző évi fogyasztói árindex-változáson alapul. Ugyancsak ekkor cseréljük a módozataink különös feltételeinek függelékét (a függelék tartalmazza a szerződéseknél alkalmazott költségek mértékét).

Így történt ez idén is. A nálatok lévő szabályzati csomagokhoz az új függeléket letölthetitek az Alkuszi Igazgatóság honlapjáról https://alkuszi.aegon.hu/termekek/eletbiztositasok/aegon-elet-es-balestbiztositasi-termekek-uj-fuggelekei_2012-05-01-tol/ a csatolt linkről. A megrendelt nyomtatványokba már az új függelékek kerülnek, nem lesz vele dolgotok.

A 2012-es év egy kicsit más. A megszokott, évente ismétlődő indexálás mellet rengeteg újdonságot vezettünk be május elején.

Új ajánlati struktúrára váltottunk. Az új ajánlatok minden életbiztosítási módozatunkhoz egységesek, tehát amit az egyik módozat ajánlatának kitöltésénél megszoktatok, azt az ajánlaton ugyanott találjátok a másik módozatnál. Az új ajánlatok egységesen A4-es formátumúak.

Egyes – csekély darabszámban kötött – módozatunk a továbbiakban csak Front End díjszámoló és ajánlatkészítő programunkkal lesz köthető. Ezek a Titánium (RA-02), a Select (MF-02) és az Euromaxx (EM-04).

Legnépszerűbb termékeinknél bevezettük a társbiztosított lehetőségét. A Távlat (TR-01), a MIX (FTR-01), a Forte (AF-01) és a Perfect (WAF-01) módozataink kötésekor a főbiztosított mellett egy másik személyre is felvehetők – alapbiztosítás megkötése nélkül – kiegészítő biztosítások, igazodva a társbiztosított egyedi igényeihez. Mivel korábban már feloldottuk, illetve lazítottuk a kiegészítőbiztosítások összegeire vonatkozó szabályokat, ezzel és a Gyerekkiegészítővel (GYK-01) akár egész családok is biztosíthatóak egyetlen biztosítási szerződésben!

Meghirdettük a „Nők éve” ügyfélakciót. Női biztosítottaink számára – akár fő-, akár társbiztosítottként – a kiegészítőbiztosítások díjából 10% kedvezményt adunk. Vitál módozatunk női biztosítottainak 10 éves, vagy annál hosszabb tartam esetén hűségbónuszt adunk. Ügyfélakciónk 2012. november 30-áig tart.

Természetesen a változásokról részletes, hivatalos értesítést is kaptok, hiszen a Hírlevél nem alkalmas minden részlet megismertetésére. Addig is bízunk benne, hogy a változtatások még sikeresebbé tesznek benneteket az AEGON termékeinek értékesítésében.