Díjazzuk a casco e-Postát

Akciót hirdetünk az e-Posta szolgáltatásunk értékesítésére 2012.04.01-től 2012.09.30-ig. Az akcióban az ebben az időszakban aláírt, legkésőbb 2012. október 31-ig kötvényesített új szerződések vesznek részt. Az érintett termékek: Útitárs Casco (Eurotax-alapú, pontrendszerű és díjtételes), és a Motor Casco.

Az akció alatt megkötött, fentiekben meghatározott, e-Postát tartalmazó casco szerződésekre 1000 Ft/db akciós jutalékot adunk. A kiértékelés havi gyakorisággal, a havi jutalék-számfejtési folyamatokhoz igazodva történik. Az akcióban részt vevő szerződések felülvizsgálatára 2012. december hónapban, a jutalékzárást megelőzően kerül sor. Amennyiben a felülvizsgálat végrehajtásáig az akcióban érintett szerződésen az e-postás bejegyzés törlésre került, az akciós jutalék 2012. december havi jutalékzárás során visszaírásra kerül. Az akció időtartama alatt létrejött szerződésekre egyéb tekintetben a mindenkor hatályos jutalékszabályzat vonatkozik.

Új Assistance kiegészítőt vezetünk be

2012.05.15-től bevezetjük új, kiegészítő Assistance biztosításunkat Útitárs és Motor Casco mellé. Az új kiegészítő szolgáltatási köre jelentősen bővül!

A kiegészítő assistance biztosítás díja: 5004 Ft / év.
Részletek itt: https://alkuszi.aegon.hu/aegon-utitars-es-motor-casco-melle-uj-kiegeszito-assistance-biztositas