Tordai György

 

Lakás key account manager

Ha most egy tanácsadó cég folyamat- és humánerőforrás-optimalizáló szakértőjének kellene leírnom, hogy mivel is foglalkozom, akkor a 2034 decemberi hírlevélben is én szerepelnék. De miután magunk között vagyunk, csak a lényegre szorítkozom, így azt mondhatom, hogy számomra a legfontosabb feladat az, amiért a bónuszomat kapom. Ez pedig általában az, hogy a lakás és társasház tervek teljesüljenek. Ehhez minden eszközt bevethetek, minden hangszeren játszhatok (Jockey Ewing szintjére azért nem süllyedek). Munkám legkedvesebb része az oktatások megtartása, mindig is vonzottak a világot jelentő deszkák (ezért is jelentkeztem második helyen egy faipari technikumba tizennégy évesen).

Magamról néhány szóban:

Magas, csinos, barna fickó vagyok, vonásaimon a férfiasság, intelligencia és kivételes elmeerő váltakozik a keresztényi alázat és szerénység egyszerű lenyomatával. Az, hogy mind a magánéletben, mind a munkámban sikeres vagyok, valószínűleg a személyiségemből áradó finom magnetizmusnak köszönhetem.

Mielőtt az AEGON-hoz kerültem volna 3,5 évvel ezelőtt, jó néhány helyen megfordultam. Az orosz cári balett kosztümtervezői csapatának tagja, a francia idegenlégió tizedese, egy örmény gőzhajó fedélzetmestere és a Generali Alkusz Igazgatója ugyan nem voltam, de ezek bármelyike lehetek még.

Az AEGON Alkuszi Igazgatóságán egy klassz csapat tagja lehetek, ami azon kevés munkahelyek közé tartozik (mostanság ritka az ilyen), ahova az ember szívesen jár be. Hogy miért is járok be szívesen?

Itt a válasz:

Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár, és nem hordok szárnyas oroszlános pólót. A világ egyik legszebb, és legnehezebb nyelvét beszélem, és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: SZABADBAN TÁROLT VAGYONTÁRGY. A családnevem megelőzi a keresztnevemet, de az AEGON kárrendezését nem tudja, és nem örülök annak, ha az alkuszok összekeverik a biztosítási díjat a biztosítási összeggel. Büszkén gondolok Józsára, az igazságosra, Rodolfóra és Papp Lalira. Szeretem a déli harangszót, az Erős Pistát, a sárga villamost és a non-life napokat. Itt élek Európa szívében, itt dolgozom a Kálvin téren. Kockázati életben és lakásbiztosításban mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk dolgoznak a világ legszebb női! AEGON Alkuszi Igazgatóság, én így szeretlek!!!