Ki a garázsból!

 Elolvadt a hó, a gumik szinte viszketnek a kerekeken, és a jó gazda ilyenkor nem hagyja szenvedni kedvenc lovát. Útra fel!

2011-ben vezettük be Motor Casco termékünket. Pár hasznos infó a régi és a jövőbeli ügyfeleinknek:

Akik már éltek a téli garázscsomag lehetőségével, írásban tudják ismét aktiválni a kibővített szolgáltatást. A módosítást a beérkezést követő naptól tudjuk elvégezni.

Akik nem döntötték még el, csak néhány érv, hogy AEGON Motor Casco-t kössenek:

  • Egyedülálló szolgáltatásunk a “téli garázscsomag”, ami azt jelenti, hogy az ügyfél télen, mikor nem használja a motort, kérheti, hogy csökkentsük szerződésének díját. A téli időszakban a motor típusától függően 2000 vagy 3000 Ft-ot fizet havonta.
  • Versenyképes díjért kínáljuk a termékünket. Érdemes a korábban törölt szerződéses ügyfeleket ismét megkeresni.
  • Gyorsan egyszerűen megköthető az alábbi linken keresztül:
    https://www.aegon.hu/casco-biztositas/casco-biztositas-kalkulator.html?mcp=1

Ha még nincs jogosultságod a felülethez, érdeklődj területi kapcsolattartódnál!

KÁNYA és baleseti adós kérdések:

A múlt évben a törvényi változások alapján a KÁNYA rendszerbe kerültek át a bonusz adatok. Az idei volt az első kampány, amit az új rendszer szerint szabályozza a bónusz lekéréseket. Az AEGON is elvégezte az adatok javítását, átadtuk a KÁNYA felé, így a tőlünk elmenő ügyfelek bonusz fokozata lekérdezhetővé vált. Azon ügyfeleinket, akik a kötelező biztosításukat 2012. január 1-es technikai kezdettel hozzánk kötötték, és akiknél sikertelen volt a lekérdezés, levélben tájékoztatjuk. Várjuk a megadott elérhetőségeken az ügyfeleink adategyeztetését. A0-ba csak március végén kerülhetnek azok, akik március 20-ig nem jeleznek vissza, vagy az előző biztosító által átadott adatok nem egyeznek a kötéskor közöltekkel.

Baleseti adó:

A népegészségügyi termékadóról szóló 2011. évi CIII. törvény módosítás 2012.01.01-es hatálytól bevezetésre került a baleseti adó. Baleseti adót a kötelező gépjármű felelősségbiztosításról szóló törvény értelmében (Kgfb. tv.) a kötelező gépjármű-felelősség biztosítás díja után kell megfizetni, annak mértéke az éves GFB díj 30%-a, de a jogalkotó 83,-Ft./naptári napban maximálta az adó összegét gépjárművenként. A biztosítónak az adót az esedékes gyakorisági díjjal, díjrészlettel együtt kell a beszednie, illetve az ügyfélnek megfizetnie, annyi részletben és olyan arányban, ahány részletben és amilyen arányban a GFB díját fizeti. A baleseti adó esedékessége megegyezik a gyakoriság szerinti elvárt díj esedékességével. A meglévő állományra és a januárban rögzített szerződésekre kiküldtük a baleseti adóról szóló különbözeti csekket. Közeleg a határidő, amikor a díjhiányos szerződések törlésre kerülnek. Kérjük, kezeljétek fokozott figyelemmel a hátralékos ügyfeleiteket.