Casco bónusz akció nemcsak AEGON-os GFB mellé!

 A meghosszabbított casco bonusz akciónk (B10=C10) 2012. március 31.-ig tart. Az A0-ás gfb mellé Útitárs casco-t 10% speciális kedvezménnyel köthettek!

Plusz bevétel az együttkötésekből!

Idén is tart a GFB+lakás és a GFB+casco együttkötési akciónk. Részletekről érdeklődj a területi kapcsolattartódnál!

Baleseti adóhoz kapcsolódó információk:

Az új törvény 2012. január 01.-től lép hatályba, beszedését a biztosító végzi. A fizetendő adó a GFB díjjal együtt, és arányosan kerül kiszámításra. A fizetendő éves GFB díj 30%-ának megfelelő összeget kell adóként megfizetni a GFB díjon felül. Az adó napi maximuma: 83 Ft. A maximális összeg nem vonatkozik arra az adórészre, amelyet a fedezetlenségi időtartamra szükséges megfizetni. 2012.01.01-jével kezdődő időszakra az adófizetési kötelezettség a korábban induló szerződésekre már fennáll. (Például ha valakinek 2011.12.17-ével szükséges a negyedévi gfb díját befizetnie (gördülő évfordulós szerződések), akkor 2012.01.01-jétől a tört időszakú negyedév GFB díjára már meg kell fizetnie az adót.

Januárban minden ügyfelünknek önálló csekket és levelet küldünk, amelyben a korábban befizetett biztosítási díjon felül bekérjük az esedékes GFB díjra jutó adó összegét. Az ePosta szolgáltatással rendelkező ügyfelek az önálló baleseti adóról szóló díjbekérőt elektronikusan kapják meg hasonlóan, január második felében. Az e-mail cím megegyezik az ePosta szolgáltatás választásakor megadottal.

Fontos! A csoportos díjbeszedéssel fizető ügyfeleknek a baleseti adót levonjuk folyószámlájukról.

A 2012. januárban kezdődő és 2012. február előtt beérkező, kötvényesített gfb-k díjról szóló küldeményei még nem tartalmazzák a baleseti adót. A baleseti adót tartalmazó díjbekérőt február legelején küldjük ki az ügyfeleknek. A februári rögzítések értesítői már a biztosítási díjon felül a baleseti adó első esedékes részét is tartalmazzák.

Fontos! A GFB szerződésekre befizetett díjakból elsősorban minden esetben a baleseti adó kerül a jövőben elszámolásra és csak azt követően a hátralék, illetve fedezetlenségi, majd végül az esedékes díj.

Az online Front End és a Webservice technológiával kalkulált díjak már számolják az adót. Az offline Front End a 2.95-ös verzió telepítése és futtatása után fogja kalkulálni.

Fontos! A GFB ajánlaton az ügyfél adóazonosító jele, megadása a baleseti adó miatt kötelező.