Már igényelhető az AEGON Hitel végtörlesztő kölcsöne

(részletes feltételek, kamatok, díjak, költségek, magyarázatok és jogszabályi hivatkozások az Általános Terméktájékoztatóban és Hirdetményben)

Elkészült és elérhető a kizárólag a 2011. december 31-ig igényelt végtörlesztések finanszírozására szolgáló kölcsönünk. Ez a termék forintalapú, forint (HUF) devizanemben kerül nyilvántartásra és folyósításra, és a törlesztés szintén forintban történik.

A végtörlesztés finanszírozására vonatkozó kölcsönkérelmet a szükséges dokumentumok hiánytalan benyújtása után társaságunk 7-30 munkanapon belül elbírálja.

A végtörlesztésnek, azaz a kedvezményes árfolyamon történő kiváltásnak az igénybejelentést követő 60. napig meg kell történnie, ezért a fenti határidőt a teljesítésnél figyelembe kell venni.

Már 9,4% kamattól elérhető a finanszírozási arány, a futamidő és a kölcsönösszeg, valamint a területi besorolás függvényében. (Részletek a hirdetményben)

Nem igénylehető:

  • ahol a kiváltandó kölcsön folyósítása óta 12 hónapnál rövidebb idő telt el,
  • ahol a kiváltandó (végtörlesztéssel érintett deviza alapú) kölcsön folyósított tételei forint összegének és devizaösszegének hányadosa (a folyósításnál alkalmazott árfolyamok súlyozott átlaga) meghaladta a 180 HUF/CHF, a 250 HUF/EUR illetve a 2 HUF/JPY árfolyamot,
  • a kiváltandó kölcsön adósa, adóstársa vagy kezese szerepel a KHR negatív nyilvántartásában.