5.000 Ft díjkedvezmény GFB-re vagy lakásbiztosításra!

Elindult a kampány, és az eleve kiváló díjakon túl egy akcióval kedveskedünk az ügyfeleinknek, remélve, hogy ezzel is segíthetjük a munkátokat:

2011. november 1-től 2012. december 31-ig AEGON GFB és egy legalább 18.000 Ft állománydíjú, új lakásbiztosítás együttkötése esetén, a GFB díjából akár 5.000 Ft együttkötési díjkedvezményt adunk. Ha azonban az együttkötési kedvezmény igénybevételével a GFB díja alacsonyabb lenne, mint a minimáldíj (8.000,-Ft.), az együttkötési kedvezmény mértéke az együttkötési kedvezmény nélkül kalkulált díj és a minimáldíj különbözete.

Ha ügyfeleink 2011. november 1. és 2012. december 31. között köt az AEGON-nál GFB-t és lakásbiztosítást is (az említett díjminimumoktól), de az ajánlatot nem egyszerre teszi meg, ügyfelünk a lakásbiztosítás díjából egyszeri 5.000,-Ft.-os díjkedvezményt kap, melyet legalább egy negyedéves díj befizetését követően írunk jóvá lakásbiztosítási szerződésén. A lakásbiztosítási díjkedvezményhez készítettünk egy kupont, melyet jelen hírlevélhez csatoltunk. A kuponra rá kell írni a rendszámot, ki kell nyomtatni és az ajánlathoz kell tűzni.

Jelen cikk csak tájékoztatásul szolgál, az akció pontos feltételeiről tájékoztató körlevelet is küldünk Nektek.