Alkuszi horoszkóp – október

Előző számunkban debütált országos innovációnk, miszerint alkuszi horoszkóp, ahogy Pepin bácsi mondaná. Alkuszi hírlevelünk rövid történelmében példa nélkül való az a dicséret-mennyiség, amit kaptunk érte. Ezek szerint minden eddig megjelent írás közül ezt találtátok a leghasznosabbnak. Nos, mi nemcsak a termékfejlesztésnél vesszük figyelembe partnereink igényeit, így tehát ismét készítettünk horoszkópot Nektek. Olvassátok égtudós szakértőink októberi látomásait, glédába szedve.

Kos (03. 21. – 04. 20.) Bika (04. 21. – 05. 20.)
Ne menj vidámparkba! Ne egyél halkocsonyát! Ne köss négynél kevesebb életbiztosítást! E három intelmet követve kivédheted az októberben Rád leselkedő veszélyeket. A Mars és a Twix baljós konstellációjába megváltó üstökösként robban majd be egy AEGON Perfekt, és biztonságos hátországként kíséri megannyi Libra. In hoc signo vinces, ahogy a bölcs albán mondja. Győztes típus vagy, hiszen a szárnyaló piacot is a Te csillagjegyedről nevezték el. Most mégis kétségek gyötörnek: „Díj, vagy szolgáltatás? Mi a fontosabb? Hova kössem ezt a társasházat?” Nos, a biztosító nem késztethet semmivel egy független alkuszt arra, hogy őt válassza, de azért az mégsem lehet bűn, ha a csillagok ezen üzenetét közvetíti?! A kozmosz válasza: „díj ÉS szolgáltatás”. Más szóval AEGON.
Ikrek (05. 21. – 06. 21.) Rák (06. 22. – 07. 22.)
Neked eleve könnyű, mivel Te ketten vagy. Hatékonyabb munkavégzés, nagyobb kapacitás, még ha néha vannak is vitáid a tükör előtt, szerencsés vagy. Most azonban ez a permanens szerencsefiaság kiegészül valami eddig szokatlannal: köthetsz sok Trend Basic kisvállalkozói vagyonbiztosítást! A Flórián utódja, melyet alkuszok keze formált a teremtés (kerek)asztalán, végre elérhető. Bár a ráksággal ellentmondani látszik a tolatás nélküli vezetés, most mégis azt mondják a csillagok, hogy egy jellemzően előrehaladó, kétkerekű járműtípus biztosításának tömeges kötése mozdítana ki a hétköznapok szürke egyhangúságából. Tisztább, szárazabb érzést ad. Vigyázz, ha páratlan viszonylatszámú trolibuszra szállsz, hogy ne ballábbal lépj először, de ezen kívül nem fenyeget veszély ez év októberben.
Oroszlán (07. 23. – 08. 22.) Szűz (08. 23. – 09. 22.)
Az Oroszlánok látszólag predesztináltak egy bizonyos biztosító kabalaállata miatt a biztosítóválasztásban. Ez azonban sérti a szabad akarat szentségét. Törj ki a sztereotípiákból és lepd meg Magad egy oroszlántalan biztosító lakásbiztosításának értékesítéséből származó, szemérmetlenül nagy jutalékkal! Neked az XXL betűkombináció már nem egy népszerű kábelcsatornát jelent, nem is az anyósod ruhaméretét, hanem a legmagasabb jutalékot hozó LSZB csomagot, ha követed az ég akaratát. És persze a sajátodat. Ami ugyebár szabad. Összecsavart és ostoba emberek fejére lesújtó, devizahitel-végtörlesztési szerződés legyek, ha értem, miért, de Neked
a közeledő napviharból fakadó, apokaliptikus méreteket öltő ufóinvázióra érdemes leginkább felkészíteni az ügyfeleidet. Ilyen esetekben ugyanis javasolt az Intergalaktikus Gégepukkasztón (az Univerzum legnépszerűbb itala) kívül némi pénzt is megtakarítani időskorunkra, hogy a kis zöld emberekkel pókerezhessünk, míg világ a világ. Erre pillanatnyilag a kiemelkedő hozamokat nyújtó AEGON Önkéntes Nyugdíjpénztár tagsága ad legjobb megoldást a csillagok szerint. És ki vagy Te, hogy vitatkozz velük???
Mérleg (09. 23. – 10. 22.) Skorpió (10. 23. – 11. 22.)
Nem kertelek, Neked most nem könnyű. Sőt. Nem is lesz az nagyjából harmincegy napig. Van ilyen. Ezt el kell fogadni. Persze tehetsz is ellene, ha akarsz. Ha van Benned bátorság, végezd be küldetésed, és megtöröd az egyhónapos átkot, amit a Plútónak a Vénusszal történő hosszas fajtalankodása hozott Rád. Köss egy hét alatt 10db ORIGO lakásbiztosítást, és minden baj tovaszáll! Ez a karmád. Ugye, hogy megvolt a piros kabátos nő? Megmondtam! Viszont abban sajnos félreérthető volt a csillagok üzenete, hogy
mi ennek a jelentősége. Időközben kiderült, hogy mégis fontos, hosszú távú hatása lesz az egész életedre ennek a találkozásnak. Mondhatni, élet-halál kérdése, hogy megtedd, amit kell. De hogy ez pontosan mi, azt sajnos csak a következő számunkból tudhatod meg. Addig is küldd tovább ezt a hírlevelet öt olyan kollégádnak, aki még nem iratkozott fel. Ezzel is segíted a karmád felderítésében végzett munkánkat.
Nyilas (11. 23. – 12. 21.) Bak (12. 22. – 01. 20.)
A Te utad októberben egyértelmű és világos. Befektetési jegyeink közvetítésével – az anyagi hasznon túl – egy komoly ferdülést korrigálhatsz a kozmoszban, és mint azt nyilván tudod, a világ egyensúlyának helyreállítása mindig gyümölcsöző – karmikus és anyagi értelemben egyaránt. Ha a hó közepe táján eladsz egy 35.400Ft állománydíjú LSZB-t és egy 212e Ft állománydíjú Vitált, majd éjfélkor hármat tapsolsz, igazi pénzeső vár Rád másnap. Fáradt vagy? Reménytelennek érzed az életedet? Várod, hogy vége legyen ennek az egész földi pokolnak? Na, hát mi sem!!! Örüljünk együtt annak, hogy partnerek lehetünk ebben a szép, napsütötte, madárdalos világban. Ezt tovább jobbítandó kövessük az Univerzum sugallatát! Október harmadikán éjjel álmodni fogsz, és reggel emlékszel majd rá. Pontos utasítást hallasz: „Autóbónusz casco! Autóbónusz casco!” És már tudod is, mi a dolgod…
Vízöntő (01. 21. – 02. 18.) Halak (02. 19. – 03. 20.)
Ha önbizalomra van szükséged, nézd meg a Hair című musicalt! Már az első dal is Rólad (a csillagjegyedről) szól! Ha valaki szomjas, tedd a dolgod! Légy forrás a sivatagban! És ha valaki ügyfélként fordul Hozzád, ne habozz eladni neki mindent, amit csak lehet. Ha egy cég keres meg, a kulcsszó: AEGON Trend! Vízöntő vagy, nem vízvisszatartó, ne feledd! Lubickolj a jóban, ez a Te hónapod! Az aszcendensed, bármit is jelentsen ez a szó, határozza most meg a léted. A csokievés nem teszi még jobbá, úgyhogy fejezd be és moss kezet! Készülj lélekben a kampányra, töltődj fel, mert nem kérdés, hogy a jövő hónapban meghalni sem lesz időd. Most az élvezeteké a főszerep! Használd ki a szép indiánnyár nyújtotta örömöket. Egy titokzatos idegen is felbukkan majd… Adj el neki valamit és hajtsd el, mert nem ő kell Neked!