Az önkéntes nyugdíjpénztári beléptetések jellemző hibái

Egy korábbi hírlevelünkben tájékoztattunk Benneteket a július 1-én induló akciónkról.

A megnövekedett érdeklődésnek nagyon örülünk, de sajnos ez megnövekedett hibaszámmal is párosult, ennek kevésbé. Ezért aztán szeretnénk felhívni figyelmeteket a belépési nyilatkozatokon talált legjellemzőbb hibákra, elkerülendő – Nektek és nekünk egyaránt – a felesleges köröket.

Vállalati szerződéseknél a tagdíjátvállalás pontos meghatározásának érdekében érdemes a munkáltatóval kitölteni a nyilatkozat megfelelő részét. Amennyiben ez nem megoldott, már meglévő munkáltatói szerződés esetén Szabó Ildikó munkatársunk tud segítséget nyújtani a 476-5409-es telefonszámon.

Egyéni szerződéseknél kérjük, hogy figyelmesen töltsétek ki a nyilatkozatokat, mert a leggyakoribb hibatípus a hiányos kitöltésből ered (a személyes adatok néhány rubrikáját üresen hagyva küldik be sokan a dokumentumokat), ezért kérjük, többször is nézzétek át figyelmesen továbbküldés előtt a teljes anyagot.

Bízunk benne, hogy akciónkat sikeresen használjátok az Önkéntes nyugdíjpénztári tagtoborzásban, ezzel is hozzásegítve minél több ügyfeleteket nyugdíjas éveinek anyagi biztonságához, minket a bónuszunkhoz, és Magatokat még több jutalékhoz!