Alkuszi horoszkóp – Szeptember

Számos napi- és hetilap hasábjain találkozhatunk olyan horoszkóppal, melyben valamilyen konkrét tevékenységgel összefüggésben jelenik meg a kozmosz ránk gyakorolt hatása. Ezen felbuzdulva az AEGON Alkuszi Igazgatóságának szakértői elmélyültek a kérdésben, és kísérleti jelleggel közlik Veletek, hogy számotokra mely tevékenység jelent majd veszélyt, vagy éppen sikert, az adott hónapban. Jó szórakozást hozzá!

Kos (03. 21. – 04. 20.) Bika (04. 21. – 05. 20.)
Te a Szaturnusz és a Jupiter erőteljes hatása okán a hó közepe felé találkozni fogsz egy új vállalati vagyon termékkel az AEGON kínálatában. Amennyiben hiszel a csillagok üzenetében, meglásd, teljesül! De az ősz további kellemes meglepetéseket is tartogat: jutalom, nyeremény, ajándék vár… A nyugodt, higgadt Bika hetek óta töpreng egy komoly pénzügyi befektetésen. Ne gondolkozz sokat, most alkalmas az idő új dolgokba kezdeni: vásárolj laptopot vagy asztali gépet, mentsd el a kedvencek közé az AEGON FrontEnd-et, és figyeld a termékkínálat változásait a hó közepe táján! A TB rövidítés hamarosan új jelentést fog hordozni számodra is. Halmozz fel olyan mennyiséget belőle, hogy az állománymozgás okozta pénzügyi rizikót a minimálisra csökkentsd.
Ikrek (05. 21. – 06. 21.) Rák (06. 22. – 07. 22.)
Az Ikrek szeptemberben ne utazzanak, ne játszanak szerencsejátékot, hanem dolgozzanak! A sok AEGON Vitál kötése jobb kedvre derít, és a vidám hangulat elősegíti a pénzügyi források további növekedését. Ha elég vidámmá tudod tenni az ügyfeleidet, próbálkozz az AEGON Librával is (attól a tartam végén ő is vidám lesz!). A Rák jegyűek készítsenek egy teljes listát arról, hogy ügyfeleik mennyit költenek egy hónapban. Gondosan gyűjtsenek össze minden számlát, és a hónap végén összegezzék, miért nem sikerült csökkenteni a költségeket. Itt az idő elgondolkodni, melyek azok a felesleges dolgok, amelyekre kár volt költeni. A kiadásokat csökkentve nem árt, ha ügyfeleid elgondolkoznak azon, miből képezzenek tartalékot a nyugdíjas éveikre. Ezután tölts ki nekik egy belépési nyilatkozatot az AEGON Önkéntes Nyugdíjpénztárába, valamint köss egy AEGON MIX-et, vagy AEGON Perfect-et mellé, és boldog idők köszöntenek, meglásd, Rád és ügyfeledre (meg ránk) is.
Oroszlán (07. 23. – 08. 22.) Szűz (08. 23. – 09. 22.)
Az Oroszlánok számára anyagi szempontból csak mérsékelten kedvező a csillagok állása szeptemberben, ha nem lépnek azonnal. Érdemes megfontolnod, hogyan növelheted a bevételeidet. Talán hasznos lehet a konyhapénzzel is spórolni egy kicsit, de sokkal praktikusabb megoldás AEGON motorcasco-t kötni minél több ügyfélnek. Egyrészt ezzel kompenzálni tudod a Plútó és a Goofy káros hatásait, másrészt a vérkeringésre serkentőleg hat az egyre több számjegyet tartalmazó jutalékszámla kiállítása is. Ha a Szűz jegyében születettél, még ma köss egy LESZBI-t! Tegyél bele utasbiztosítást, kiterjesztett garanciát, kockázati életet és kerti növényzetet. Add postára, fizesd be az első díjat, majd várd a hatást. A csillagok azt mondják, hogy nagyjából egy hónappal később pénz áll a házhoz!
Mérleg (09. 23. – 10. 22.) Skorpió (10. 23. – 11. 22.)
Általában tudod, mire költsd el a pénzed, csak értéket vásárolsz. Megfontoltan helyezed el a biztosításokat is: a gyors pénzszerzés helyett inkább a hosszabb távban gondolkodsz; jól fizető, igényes ügyfelekkel veszed körül magad. Ebben a hónapban azonban mégsem nem árt, ha a volumenre is hangsúlyt fektetsz: köss az AEGON-hoz egy új építésű, legalább kétszáz albetétes társasházat, és kösd végig az albetéteket LSZB ingóság-csomaggal! Új távlatok nyílnak az életedben ezzel! Ebben a hónapban minden sikerülni fog, amit csak elterveztél, feltéve, hogy a megfelelő dolgokat tervezted. Nevezetesen: még a hétvégén is képes leszel majd dolgozni! Telefonon halomnyi ügyfelet érsz utol, és ők is naphosszat hívogatnak! Kötni is fogsz talán. Aztán látsz majd egy nőt piros kabátban, de ennek persze semmi jelentősége nincs. Hó végén pedig megjön a legújabb AEGON alkuszi hírlevél, így a pénzügyi sikerek mellé lelki gazdagság is társul.
Nyilas (11. 23. – 12. 21.) Bak (12. 22. – 01. 20.)
Ha nem hallgatsz az égi jelekre, most nagyon sokat veszíthetsz. Az égi jeleket pedig mi tolmácsoljuk Neked. Nem csak anyagi biztonságod forog kockán, de a mi bónuszunk is!!! A csillagok egyértelműen azt üzenik, hogy felejtsd el a díjcsökkenéses átdolgozásokat. Fordulj orvoshoz, ha bármi furcsaságot észlelsz magadon, problémáidat oszd meg szeretteiddel, a lelkeden is könnyíthetsz, de mindenképpen növeld a lakásbiztosítások állománydíját, amikor átdolgozod a régi CSB-ket és CSOB-okat… Ügyfeleid panaszkodnak, hogy túl sok a törlesztő részlet? Meséltél már nekik az AEGON hitelcsere programjáról? Takarítsd meg nekik a törlesztőjük egy részét és imádni fognak! Köss nekik a felszabadult összegért egy megtakarítás-fókuszú életbiztosítást, és lejáratkor az imájukba foglalnak. Mindenkinek szüksége van barátokra…
Vízöntő (01. 21. – 02. 18.) Halak (02. 19. – 03. 20.)
A Vízöntők számára a csillagok üzenete egyértelmű: casco-t kell eladni, méghozzá az AEGON-hoz és nagy számban! Motorra, használt és új autóra. Flottát, pontrendszerest, TAX-alapút, mindegy. Régóta tervezgeted, hogy újra festeted a lakásodat, új bútorokat vásárolsz, odafigyelsz a színek, tárgyak harmóniájára, és a feng shui alapelveit megvalósítod a különböző helyiségekben. Most ragyogó az alkalom megkeresni ennek fedezetét… Sokat költöttél mostanában és mardos a lelkiismeret-furdalás? Nos, minket is… Mégpedig azért, mert eddig nem mondtuk (mi is csak most olvastuk ki a csillagokból), hogy váratlanul hatalmas összeg üti a markodat, várhatóan szeptember közepén. Ezt az összeget nem a véletlen sodorta eléd, hanem hosszú évek kitartó munkájának eredménye. Úgy hívják: jutalék.