Miért könnyű LSZB-t nyáron is eladni?

Egy ügyesen kiemelt és jól kommunikált kiegészítő eladja az egész terméket. Itt a nyár, és bár lehet, hogy az ügyfelek kevéssé érdeklődnek az olyan praktikus, de talán számukra picit érdektelen dolgok iránt, mint a lakásbiztosítás, a legtöbbjük útra kel, nagyobbrészt külföldre. Ilyenkor felkeresnek Titeket és utasbiztosítást kötnek. Van, aki nem megy külföldre, hanem kerékpártúrára indul.

Mindkét esetben (sőt, végül is lehet, hogy külföldön kerékpártúrázik a kedves ügyfél) van egy-egy olyan kiegészítő, amivel könnyen megkereshetjük az ügyfeleket.
sításunk, melynek éves díja bruttó 3200Ft (amit a kedvezmények tovább csökkentenek), jelentős megtakarítást jelent egy olyan személynek, aki egynél többször hagyja el az országot évente. Egy család számára tízezres nagyságrendű megtakarítást jelenthet mindez. És mivel ez nem önálló termék, és a gombhoz egy csinos kabát is tartozik…

A másik ilyen célcsoport lehet a kerékpárt használók csoportja. Egyrészt a legegyszerűbb és legjobb felelősségbiztosítást úgy köthetik meg, ha az AEGON-nál van a lakásbiztosításuk, hiszen ennek (meghatározott feltételek mellett) része a “közúti balesetet okozó gyalogos és kerékpáros” minőségben okozott kár térítése az Európai Unió területi hatálya alatt. Ráadásul, ha legalább L, vagy annál szélesebb fedezetű (XL, XXL) csomagot választ, a “sportfelszerelés” kiegészítőnek köszönhetően a szabadban hagyott kerékpárját (vagy más sporteszközét) is megtérítjük egyszerű lopás esetén, a kötvényen szereplő limit összegéig. Ez már majdnem olyan, mint egy lopás cascoval megspékelt GFB, csak kerékpárra, és ráadásul nem jelent többletköltséget, amennyiben ilyen lakásbiztosítást köt a kedves ügyfél a meglévő helyett.