Rutkai Norbert

Key Account csoportvezető

Jelenlegi feladatom egy rövid mondatban is megfogalmazható: a területi kapcsolattartás irányítása, fejlesztése és az alkuszi igazgatóság tervének teljesítése.

A partnereink személyes kapcsolattartásában, általános kiszolgálásában az Alkuszi Igazgatóságon belül kilencfős területi Key Account Manager csapat vesz részt, ezen belül közvetlen kollégáim Fránki Katalin, Kackstetter Mónika, Palló Tímea, Földi Attila, Pukkai Zsolt, Peer András, Molnár János, Török Gábor, Varga Zsolt.

A kollégák és én is azon dolgozunk, hogy az AEGON alkuszi kiszolgálása az eddig megszokott színvonalon és szakmai minőségben jusson el minden szerződött partnerünkhöz. Ez a visszajelzések alapján be is igazolódik: “jó úton vagyunk!”

Nyíregyházán születtem és élek, igaz, jelenleg Budapesten lakom, de soha nem tudok elszakadni városomtól. Mindig kell egy gyors hazautazás, ami feltölt és új erőt ad a hétköznapokhoz. Aki ismeri ezt a várost, tudja miről beszélek…

A Mezőgazdasági Technikum elvégzése után – sok évfolyamtársamtól eltérően – a mezőgazdaságban helyezkedtem el. Igaz, ez rövidre sikeredet, mert az akkori munkahelyem privatizáció miatt, 1993-ban megszűnt. Ekkor elkerültem Nyíregyházáról, és egy teljesen új területen próbáljam ki magam, ez volt a biztosítás.

Biztosítási üzletkötőként helyezkedtem el az Európa Biztosítónál Debrecenben. A biztosítón belül több átalakulást és tulajdonosváltást is megéltem és természetesen más pozíciók is következtek: oktató, üzleti vezető, régiós alkuszi vezető.

2002 óta alkuszok között dolgozom, és bevallom, szeretek velük dolgozni. A munkám során az oktatás, támogatás és fejlesztés folyamatos változása teszi lehetővé, hogy ne unatkozzam. Közben elvégeztem a BOI felsőfokú biztosítási szaktanácsadó szakát és a Nyíregyházi Gazdasági Főiskola művelődésszervező – andragógus szakát is.

2004-ben kezdtem dolgozni az akkor még ÁB-AEGON nevű biztosító alkuszi igazgatóságán, mint Északkelet-magyarországi területi menedzser, 6 éven keresztül. 2010 szeptemberében neveztek ki vezetőnek, azóta töltöm be jelenlegi munkakörömet.

Sokat jelent számomra a család, fontos a kilencéves fiam, akivel szinte minden szabadidőmet együtt töltöm, igaz, ilyenem leginkább csak hétvégén van… Szeretek síelni és legújabban a spinning is nagy kedvencem lett.