Józsa Ádám

Non-life csoportvezető

Jelenlegi feladatom egy mondatban: örömet szerezni az alkuszi partereinknek és a főnökeimnek. A két célpiac eltérő igényekkel rendelkezik, ettől olyan változatos és szerteágazó a munkám.

Tanulmányaimat a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen kezdtem, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen folytattam. Jelenleg ugyanitt írom a szakdolgozatomat pénzügyi szakközgazdász szakon.

Dolgos éveim a vendéglátóiparban indultak, bár az élet más területre sodort, a mai napig otthonosan mozgok ezen a területen. A pénzügyi szférába különböző tanácsadó cégeken át csöppentem bele, ahol gépjármű finanszírozással, hitelezéssel és biztosítással is foglalkoztam, melyen keresztül kapcsolatba kerültem az AEGON-nal és az akkor még hatfős Alkuszi Igazgatósággal, ahova éppen vállalati vagyon menedzsert kerestek.

Gondoltam, kipróbálom magam és elszegődöm egy-két évre szakmát tanulni egy multihoz. Az egy-két évből eddigi életem leghosszabb kapcsolata lett, beleértve az összes addigi munkahelyemet és párkapcsolatomat. Immáron nyolc éve és egy hónapja dolgozom AEGON színekben az Alkuszi Igazgatóságon, ahol vállalati vagyonnal kezdtem, majd ez kiegészült a lakossági vagyonnal, és később a gépjárművel is, így elérve jelenlegi munkakörömet, most Laci helyetteseként a non-life értékesítést vezetem. Szerencsésnek érzem magam, hogy részese lehettem annak a folyamatnak, melyben az Alkuszi Igazgatóság az AEGON meghatározó, sikeres értékesítési csatornájává nőtte ki magát.

Szabadidőm minden pillanatát igyekszem családommal tölteni, mely áll egy életem párjából (Tücsök), egy saját nevelésű gyermekből (Ricsu) és egy saját gyártású gyermekből (Jázmin). Kislányom tizennyolc hónapja született, azóta élem a lányos apukák kiváltságosan gyönyörű életét.