Beköszöntő

Kedves Partnerünk!

Az AEGON Alkuszi Igazgatósága által szerkesztett Alkuszi Hírlevél első példányát tartod képletesen a kezedben. (Környezetvédelmi okokból remélem nem nagyon nyomtatod ki!)

Reményeink szerint hírlevelünket havonta tudjuk küldeni. Célunk az, hogy folyamatosan tájékoztassunk az AEGON-nál bevezetett újdonságokról, beszéljünk az egyes akciókról, szeretnénk, ha tudnád, hogy éppen milyen fejlesztéseken dolgozunk. Célunk az is, hogy együttműködésünk minél gyorsabb és gördülékenyebb legyen, ezért folyamatosan jelezzük a gyakran felmerülő problémákat, kérdéseket, amiből úgy gondoljuk, mindenki tanulhat.

A későbbi számokban tervezzük, hogy az Alkuszi Igazgatóság munkatársait is bemutatjuk, biztosan jó lesz, ha kicsit mélyebben megismeritek azt, akivel rendszeresen leveleztek, vagy kéthavonta találkoztok az oktatásokon.

Az Alkuszi Hírlevelet első lépésben valamennyi, velünk szerződésben álló cég központi mail-jére küldjük. Ha szeretnéd közvetlenül is megkapni, kérjük, küldj egy mailt az alábbi címe, itt felveszünk a címlistára és a következő hónaptól kezdve Te is megkapod a hírlevelet. (Egyelőre automatikus feliratkozó/leiratkozó rendszerrel nem rendelkezünk). Alkuszi.hirlevel@aegon.hu

Gondolom, rájössz, hogy a Hírlevelet az Alkuszi Igazgatóság munkatársai írják, szerkesztik – gyakorlatilag szabadidejükben. Nem vagyunk szakképzett újságírók, a Pulitzer díj sem szerepel terveinkben. A munkát Simon János kollégám fogja össze, felhasználjuk kommunikációs képzettségét. A tördelést Szőgyényi Rozina, az AEGONDirekt.hu munkatársa végzi, baráti segítségként. Ezúton köszönöm Rozinának és Janinak az eddigi, de leginkább a jövőbeli munkát!

Remélem, törzsolvasónk leszel és találsz hasznos információt hírlevelünkben, ezért a jövő havi számot is keresni fogod!Kellemes olvasást kívánok!

Németh László
igazgató