Alkuszi vagyon kerekasztal

Az idei év a kisvállalkozói biztosítási termék további fejlesztéséről fog szólni. Mint tudjátok, már 2010 is a termékfejlesztés jegyében telt. Megjelentünk Trend nevű ipari vagyonbiztosítási módozatainkkal (Trend vagyon és felelősség), melyek a közép- és nagyvállalkozásokra vonatkozó, korszerű termékek.

Aktualizáltuk a kisvállalkozói termékünket, a Floriant, melynek év végi szerzési számai azt mutatták, hogy érdemes volt belevágni, hiszen sosem látott eladási számokat tudtunk felmutatni. Ez egyrészt üzenet azoknak, akik még nem próbálták, hogy megéri egy pillantást vetni rá, másrészt pedig üzenet nekünk, hogy jó úton járunk, de ami jó, azt célszerű továbbfejleszteni. Ezért – eltérően az eddigi gyakorlattól – a tavalyi lakásbiztosítási termékfejlesztés sikerét meglovagolva körbejárjuk az országotés megkérünk benneteket, hogy segítsetek nekünk, és közösen keressük a helyes irányt a folytatáshoz. Így a Florian is alkuszi igényekre épülő, közös fejlesztésű termék lehet, amelyhez minden tapasztalt alkusz partnerünk hozzáteheti azt, amit az ügyfelek valódi igényeit ismerő, sokéves tapasztalata során fontosnak tart.

Február és március hónapokban az alábbi városokban lesznek kerekasztal beszélgetések, melyeken várjuk ötleteiteket, javaslataitokat:

Győr, Debrecen, Szombathely, Kecskemét, Szeged, Nyíregyháza, Budapest, Pécs, Miskolc, Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Kaposvár.

A meghívókat kapcsolattartó kollégáinktól fogjátok megkapni.